Sport

Start dames wielerseizoen in Moordrecht

  Sport

Kom & Rij mee !

regio - Giro Donne is een enthousiaste wielrenners club in de gemeente Zuidplas voor sportieve dames. Een club die 2 jaar geleden is opgestart door Brenda Stam en inmiddels al gegroeid is met ongeveer 20 dames. Op 4 april start het nieuwe wielerseizoen.

We trainen en maken mooie tochten met elkaar in verschillende samenstellingen. Maar we willen meer, meer vrouwen van deze sport laten genieten en nodigen elke dame uit in de omgeving van Zuidplas om met ons een tochtje mee te rijden. En ja, het voorjaar is het beste moment van het jaar om met wielrennen te beginnen.

We trainen elke dinsdag- en donderdagavond om 19.00 uur start op het Kerkplein in Moordrecht en zondagochtend om 9.00 uur start in Moordrecht of een mooie toertocht in een andere provincie.

Elke 1ste dinsdagavond van de maand kan je met ons mee om de sfeer te proeven; Geen conditie …geen probleem we zijn allemaal met basis begonnen, Geen ervaring met een racefiets… ook hier is oefening baart kunst. Te druk …..dan is het zeker hoog tijd om op de racefiets te stappen.

Heb je al enige ervaring met de racefiets kom dan ook, een ieder fietst op zijn eigen niveau, en met elkaar veel leuker.

Kom op meld je aan, probeer het, laat je verrassen in de wereld die wielrennen heet.

Wat moet je doen, heel eenvoudig mail girodonne@gmail.com of bel +31624107292 en meld je aan,

voor je het weet rij je met ons mee ! Hoe leuk is dat, we kijken naar je uit!

Welkom

sportieve groet van het Giro Donne team

www.girodonne.nl

Goudse Post
Meer berichten