Win een Valentijns Dessertbox


Maak kans op een box van de dessertclub.
Maak kans op een box van de dessertclub. (Foto: JUULFOTOGRAFIE)

Win een Valentijns Dessertbox

  Sponsored content

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, De Dessertclub, lanceert een exclusieve Valentijns Dessertbox. Na de lancering van hun eerdere Dessertbox, kunnen dessertliefhebbers nu hun eigen Valentijn verrassen met de Valentijns Dessertbox.

regio - Een ontbijt én patisserie box, die gedurende de dag gebruikt kan worden. Daarnaast kunnen geliefden elkaar nog extra verwennen door een persoonlijke videoboodschap mee te sturen. De Valentijns Dessertbox is tot en met 10 februari te bestellen via www.dessertclub.nl.

Extraatje

Initiator van de Dessertclub Tim Koldenhof: “Omdat de restaurants nog steeds zijn gesloten zijn we op zoek gegaan naar een manier waardoor mensen nog steeds kunnen genieten van wat De Dessertclub te bieden heeft. Als extraatje kun je nu ook een persoonlijke boodschap met de Valentijns Dessertbox meesturen. We hopen op deze manier dat geliefden alsnog thuis een bijzondere Valentijnsdag kunnen vieren.”

De Valentijns Dessertbox begint met een Petit Dejeunermet daarbij ‘Sunny side up’ van Lemon/yoghurt mousse, love crunch van homemade Granola, een homemade Brioche met verse Chocopasta en peren/gember sap.

Daarna kan er worden genoten van Des Amore: passionate strawberry cheesecake van lemon merengue en basilicum. Vervolgens word je meegenomen met La vie en Rose: Charlotte russe van lychee, roos en framboos. Er wordt afgesloten met echte Sweethearts: een assortiment van Friandises.

Dessertclub

De Dessertclub is het eerste dessert only restaurant van Nederland. Het pop-up restaurant opende deze zomer op het Zwitsalterrein in Apeldoorn en was binnen een paar uur volledig volgeboekt. Wegens het grote succes kwam er een vervolg. Wegens de huidige maatregelen is De Dessertclub op dit moment helaas gesloten.

De exclusieve Valentijns Dessertbox is te koop voor 49,50 euro voor twee personen. Om de Valentijns Dessertbox nog specialer te maken kan er een persoonlijke videoboodschap worden toegevoegd. De box kan ook worden aangevuld met bijpassende wijnen en huisgemaakte bonbons.

Omdat de gerechten dagvers worden voorbereid, is de box beperkt beschikbaar. De box is in bijna heel Nederland op vrijdag 12 en zaterdag 13 februari verkrijgbaar.

Afhalen in Apeldoorn is ook mogelijk. Bestellen kan via www.dessertclub.nl.

Winnen

Wilt u uw lief verrassen met een mooie box doe dan mee en maak kans maken op een gratis box mail dan uiterlijk 9 februari naar deze krant waarom u uw lief wilt verrassen. redactie.gp@dpgmedia.nl.. De leukste en liefste inzender krijgt een box toegestuurd. Mail uw adres en contactgegevens zodat we dit eenmalig kunnen gebruiken om door te sturen naar de Dessertclub.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


 

Meeste reacties