<p>Mohammed Mohandis</p>

Mohammed Mohandis

(Foto Marianka Perers)

Mohandis in Raad van Toezicht onderwijs

  •   keer gelezen   Politiek

gouda • Mohammed Mohandis is onlangs toegetreden tot de Raad van Toezicht van scholengemeenschap Kind en Onderwijs.


Kind en Onderwijs is een stichting voor primair onderwijs met 25 reguliere basisscholen, 3 scholen voor speciaal basisonderwijs en 1 school voor voltijdshoogbegaafden onderwijs verspreid over de regio Rotterdam.
Kind en Onderwijs verzorgt onderwijs voor ruim 7000 leerlingen. De Goudse Mohandis is momenteel werkzaam bij mboRijnland en is daar verantwoordelijk voor Public Affairs.
Daarnaast is hij fractievoorzitter en raadslid voor de PvdA in Gouda.
Daarnaast is hij voorzitter van stichting COMBO de koepel van scholierenbelangenbehartigers waar het LAKS en het JOB onderdeel van zijn.
Janine Kallenbach voorzitter van de raad van toezicht van Kind & Onderwijs is blij met Mohandis in haar team. “De heer Mohandis is in de gesprekken naar voren gekomen als een ambitieuze kandidaat, die met zijn 36 jaar al veel ervaring heeft als toezichthouder en in de politiek.
Hij was onder andere vijf jaar Tweede Kamerlid en heeft ook veel ervaring als communicatieadviseur. Voor Kind en Onderwijs kan hij onder andere vanuit zijn ervaring en netwerk een belangrijke rol spelen richting het ministerie van OCW.
Mohandis reageert opgetogen over zijn benoeming: “Ik voel me enorm vereerd met deze voordracht. Op deze manier kan ik nog meer betekenen voor de ontwikkelking van jongeren, hier ligt ook mijn passie en drive.
Het werken aan gelijke kansen en het beste onderwijs voor elk kind.
Een scholengemeenschap als Kind en Onderwijs in een grote stad als Rotterdam is voor mij ook nieuwe uitdaging.”

Marianka Peters
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten