Mannenkoor Gouda's Liedertafel
Mannenkoor Gouda's Liedertafel (Foto: Wim Zuijdendorp iov GLT)

Gouda’s Liedertafel zingt weer!

  Nieuwsflits

Gouda - Na ruim bijna vijf maanden in de ban van het Coronavirus te zijn geweest heeft Mannenkoor Gouda’ s Liedertafel voorzichtig de draad weer opgepakt en zijn de repetities weer begonnen.

Alleen voor hen die het aandurven en in een goede gezondheid verkeren. Iets meer dan de helft van de mannen heeft genoeg van het wachten en zijn met veel plezier weer aan de studieavonden begonnen. Maar het is wel even wennen op afstand van en met elkaar te zingen.

Dit gebeurt uiteraard wel met de strikte regels van het RIVM en het aanvullende koorprotocol.

Het samen zingen volgens het koorprotocol vraagt de nodige aanpassingen van de ruimte en zangers. In goede samenwerking met Gouda’s Harmonie “De Pionier” kunnen we nu gebruik maken van hun grotere oefenruimte aan het Ankerpad.

De stemmen hebben behoorlijk te lijden gehad onder de corona omstandigheden, maar dirigent Han-Louis Meijer is heel tevreden over de opbouw die nu sinds 9 juli weer gaande is. Er is begonnen met een kortere repetitietijd en het ophalen van al reeds ingestudeerde stukken. Het koor rekent erop dat ze binnenkort weer op het gebruikelijke repetitieritme zijn.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


 

Meeste reacties