Wijnand Freling is veantwoordelijk voor de uitbreiding Lidl Bloemendaal. Foto: Jan van den Berg
Wijnand Freling is veantwoordelijk voor de uitbreiding Lidl Bloemendaal. Foto: Jan van den Berg (Foto: )

Forse uitbreiding Lidl Bloemendaal

  Nieuwsflits

Tien jaar na de grote renovatie van winkelcentrum Bloemendaal staat een deel van het winkelcentrum weer in de steigers. Deze keer is het voor de uitbreiding van het parkeerdek en van supermarkt Lidl. De werkzaamheden zijn inmiddels begonnen.

Door Marianka Peters

Gouda - Met een uitbreiding van 900m2 winkeloppervlakte wordt de Lidl in Bloemendaal met zo'n 2000 m2 de grootste vestiging van Gouda. Het parkeerdek wordt uitgebreid met 65 parkeerplekken. "In de afgelopen periode hebben we proeven gedaan om de kolommen te verlengen," vertelt Wijnand Freling. "Dat is goed gegaan, zodat we daar over twee weken mee kunnen gaan starten."
Nog een spectaculair moment noemt Freling het aanbrengen van de staalconstructie voor het parkeerdek. "Dat staat na de bouwvak gepland in week 35-36 wordt de hele staalconstructe over het winkelgebied heen gehesen. Deze werkzaamheden worden 's nachts uitgevoerd om zo min mogelijk gevaar op te leveren voor het winkelend publiek. Ook vinden wij het belangrijk om de overlast van de bewoners tot het minimum te beperken."

Goudse Post
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


 

Meeste reacties