Finale opnamen Gouda bij Kaarslicht


Foto:

Finale opnamen Gouda bij Kaarslicht

  Nieuwsflits

Gouda - Met het lied 'Wij dragen het licht' door Elisa Mannah werden de finale-opnamen gemaakt voor de 65e Gouda bij Kaarslicht vanavond gemaakt. De film wordt vrijdag 11 december 19.00 uur uitgezonden op TV West en Gouwestad.

Dit jaar vieren we Gouda bij Kaarslicht vanwege de coronamaatregelen anders dan andere jaren. Geen activiteiten overdag op of rond de markt, geen muziekconcerten en ook geen 20.000 bezoekers bij de ontsteking van de kerstboom op de markt. De saamhorigheid rond de 65e editie van Kaarsjesavond moeten we dit jaar in huiselijke kring zoeken. Het motto is dit jaar, 'blijf thuis voor de buis en zet een kaars voor je raam'.

Vrijdag 11 december staat in de agenda rood omcirkeld als de 65e Gouda bij Kaarslicht. Omdat het een klein jubileum is, zou er toch extra feestelijk uitgepakt worden. Maar corona heeft de feestvreugde bedorven. Omdat niets doen geen optie is, heeft stichting Gouda bij Kaarslicht de creatievelingen van de Theaterbakkerheij gevraagd om mee te denken over een andere invulling van Gouda bij Kaarslicht dit jaar. Dat heeft geresulteerd in een unieke film, met in de hoofdrol onze kinderburgemeester Ruben Mourik. De redactie van de Goudse Post is mediapartner van Gouda bij Kaarslicht en kreeg een sneak preview van de filmopnamen.

Goudse Post
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden