Foto:

Gouds Boutique hotel WSHS opent voorjaar 2021

  Nieuwsflits

De metarmorfose van het oude weeshuis naar een luxe boutique hotel WSHS vordert gestaag. Tot nu toe staat het monumentele pand nog in de steigers, maar wordt er hard aan gewerkt om dit in het voorjaar van 2021 zijn deuren te openen, waar gegeten en geslapen kan worden.

Gouda - WSHS zal niet alleen een hotel zijn maar ontvangt de gasten (en niet-gasten) ook in het restaurant en cocktailbar. Wat al lange tijd in voorbereiding was, is nu definitief. WSHS mag zich als start-up meten met de hotelcollectie van Relais & Châteaux. WSHS wordt als vijfde hotel in Nederland geplaatst in een verzameling luxueuze boutique hotels, resorts, villa’s en gastronomische restaurants die zich onderscheiden door uitmuntende kwaliteit en excellente service. 

Met veel liefde wordt het monument in volle glorie hersteld. In het pand huist een schat aan verhalen en dat zie je terug in het interieur – op een hele eigentijdse en eigenzinnige manier. Interieurarchitecte Judith van Mourik, onder andere bekend van het interieur voor Parc Broekhuizen, combineert luxe en design feilloos met verschillende historische parels zoals Gouds Plateel en weet zo een verrassend eclectisch geheel neer te zetten. Een zwart-wit ruitje matcht perfect met knallende muren en dat ene markante kunstobject combineert smaakvol met de messing koffiebar. De 25 hotelkamers, variërend van ruime familiekamers tot romantische getaways, hebben alle een eigen wow-factor en staan garant voor een onvergetelijke tijd. Met hier en daar een knipoog, een onverwachte wending en een goede dosis speelsheid, want het leven is al serieus genoeg. WSHS doet er dan ook alles aan je dat voor even te laten vergeten. 

Bij WSHS staan oog voor detail, kleine verrassingen en oprechte aandacht centraal en dus zal het je aan helemaal niets ontbreken. Het ondernemende echtpaar Sharon en Lennart van Gastel, het kloppende hart achter WSHS, opent dan ook niet alleen een hotel, maar eveneens een restaurant, een cocktailbar en een aantal spectaculaire ontvangstruimtes; allemaal onder één dak. Gastronomisch genieten aan onberispelijk wit tafellinnen vindt plaats in casual fine dining restaurant.

Het restaurant, de bar en het terras zijn niet alleen toegankelijk voor hotelgasten, maar voor iedereen die zich graag in de watten laat leggen. Heb je trouwplannen of andere feestelijkheden te vieren? Bij WSHS kun je ook terecht voor een picture-perfect bruiloft en vier je de fijne momenten van het leven. WSHS opent in het voorjaar van 2021. Meer informatie is te vinden op www.wshs.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden