<p>(vlnr) Wilma Neefjes en Tessa Schwering (redactie), Michel Heuvelman (bestuurslid), Robbert Dols (keeper), Robert Pepelnar (sponsor). (Foto Marie-Christine Reusken)</p>

(vlnr) Wilma Neefjes en Tessa Schwering (redactie), Michel Heuvelman (bestuurslid), Robbert Dols (keeper), Robert Pepelnar (sponsor). (Foto Marie-Christine Reusken)

(Foto: )

Olympia lanceert fraaie Presentatiegids 2020/2021

  Nieuwsflits

Zondagmiddag 27 september is de eerste presentatiegids van GC&FC Olympia door de redactie uitgereikt aan de na 14 jaar vertrekkende hoofdsponsor Schoonmaakbedrijf Heuvelman en de nieuwe hoofdsponsor Mulder-Mazda.

gouda - Sponsoren zijn enorm belangrijk voor de voetbalclub. Na de contributie van de leden is het de belangrijkste bron van inkomsten. Het is ook dankzij sponsoren dat één gratis presentatiegids per gezin de komende week thuis wordt bezorgd. De redactie: ”Een vereniging is en wordt gemaakt door haar leden. We proberen leden, vrijwilligers en zoveel mogelijk activiteiten een plekje te geven in een artikel of met een foto.

Rode draad

Teamfoto’s zijn dit seizoen alleen gemaakt van jeugd tot 18 jaar vanwege corona. De rode draad in de gids van dit seizoen is de vrijwilliger. De ruim 400 vrijwilligers bij Olympia zijn het goud van de vereniging. Zonder hen en onze sponsoren zou het lidmaatschap van de vereniging, met twee of drie vaste sportmomenten per week en tal van andere activiteiten, ver over de 1000 euro per jaar kosten en daarmee voor vrijwel al onze leden onbetaalbaar zijn.

www.gcfc-olympia.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


 

Meeste reacties