<p>Ds. Tanno krijgt een afscheid in stijl.</p>

Ds. Tanno krijgt een afscheid in stijl.

(Foto: )

Salut Tanno, en veel succes bij Defensie!

  Nieuwsflits

Op zondag 27 september is ds. Tanno Verboom als predikant met een bijzondere opdracht aan de Protestantse Geestelijke Verzorging bij de krijgsmacht verbonden tijdens een dienst in de Sint Janskerk.

gouda - Tanno Verboom was acht jaar dominee in de Oostpoort, wijkgemeente van de protestantse Kerk in Gouda Goverwelle. Daar gaan ze hem zeker missen.

Drie generaals

De gemeenteleden hebben op ludieke en gepaste wijze afscheid genomen. Er was een omgekeerd defilé en hij is toegesproken door drie generaals uit het heden en verleden. ‘We gaan hem als dominee erg missen. Hij is een goede luisteraar, bewogen met de medemens en gericht op verzoening, heelheid en verbinding. We zijn blij dat hij en zijn gezin onderdeel blijven van de gemeente."

Verbinding

Tanno start bij de verbindingstroepen van de krijgsmacht. Dit regiment heeft als slogan ‘Nuntius Transmittendus’, Hét bericht moet door. Dat is dominee Tanno op het lijf geschreven. "Met Tanno verboom krijgt de krijgsmacht er een ware verbinder bij. Salut en veel succes in de nieuwe functie bij Defensie!"

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


 

Meeste reacties