• Ella Kreuzen (24) voerde het nagesprek van de voorstelling 'Mensen Zoals Jij'.
• Ella Kreuzen (24) voerde het nagesprek van de voorstelling 'Mensen Zoals Jij'. Foto: Aangeleverd

Goudse jongere Ella Kreuzen (24) getraind tot gespreksleider in de Goudse Schouwburg

Nieuws 409 keer gelezen

GOUDA • Eén van de grootste angsten onder jongeren is het spreken voor grote groepen. Een aantal jongeren vanuit de theaters in Gouda, Leiden en Dordrecht overwon de afgelopen weken hun angsten en werden wekenlang getraind in het voeren van nagesprekken met publiek rondom voorstellingen. 

De Goudse Schouwburg is trots op Ella Kreuzen (24) die het nagesprek deed bij de previewavond én première rondom de voorstelling ‘Mensen Zoals Jij’ van theatergezelschap WAT WE DOEN in Rotterdam. 

Mooie oefening 
Normaal staat ze achter de bar in de Goudse Schouwburg, maar donderdag 14 maart staat ze op het podium voor het nagesprek bij de voorstelling. “De previewavond was een mooie oefening, maar bij de première hadden we na veel oefenen echt officieel ons eerste nagesprek”, aldus Ella.

De voorstelling Mensen Zoals Jij is een persoonlijk familie epos over een familie die zwijgt. “De trainingen waren erg leerzaam en ik ben voornamelijk blij dat er zulke projecten worden gegeven. Praten we wel echt en hoe laten we mensen weer praten”, laat Ella weten. 

Donderdag 14 maart staat de voorstelling Mensen Zoals Jij in de Grote Zaal van de Goudse Schouwburg. Je kunt hiervoor tickets kopen via de website, telefonisch op nummer 085 – 239 1501 en bij de Tickets & Servicebalie aan de Boelekade 67.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden