Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Nieuw muziekfestival: Goudse Popweek brengt Gouda tot leven in de zomervakantie

Nieuws 1.110 keer gelezen

GOUDA • Gouda staat deze zomer bol van de muzikale energie tijdens de eerste editie van de Goudse Popweek. Verspreid door de stad staan van 28 juni tot en met 7 juli verschillende muzikale evenementen op het programma. 

Enkele hoogtepunten van de Goudse Popweek zijn onder andere Gouda Leeft vol met live-optredens met meer dan dertig optredens in de stad, een jamsessie bij Houtmansplantsoen, maar ook een huiskamerconcert, open mic-avond en pubquiz en ook populaire evenementen als Goudse Zomeravonden, Gouwestrand Live en Gouda viert de Zomer, met verschillende talenten bij het IJsselhuis, staan op het programma. 

Ontmoetingsplaats
“Met een overvloed aan evenementen verspreid over de hele stad is de Goudse Popweek een ontmoetingsplaats voor iedereen die een passie voor muziek heeft. Of je nu een doorgewinterde muzikant bent, een beginnende artiest, of gewoon een liefhebber van goede muziek, deze 10-daagse week biedt voor elk wat wils”, aldus Marcel Kamphuis van Stichting Culturele Verrassingen, die het evenement organiseert.

Het volledige programma wordt binnenkort bekendgemaakt. Blijf op de hoogte via social media: degoudsepopweek

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Gerrit Schinkel schrijft wekelijks een sportcolumn voor het Kontakt - Goudse Post.
Column: Krokusvakantie Nieuws 19 feb, 15:15
• Voor Theater na de Dam zoeken de organisaties verhalen en jongeren.
De Goudse Schouwburg en Jeugdtheaterhuis Gouda zoeken Goudse spelers en Tweede Wereldoorlog-verhalen Nieuws 19 feb, 10:54
• Ella Kreuzen (24) voerde het nagesprek van de voorstelling 'Mensen Zoals Jij'.
Goudse jongere Ella Kreuzen (24) getraind tot gespreksleider in de Goudse Schouwburg Nieuws 19 feb, 10:15