Afbeelding
Foto: Julieta Duque

Oproep: suppoost gezocht voor tentoonstelling World Press Photo

Nieuws 1.157 keer gelezen

GOUDA • World Press Photo in Gouda zoekt vrijwilligers die zich willen inzetten als suppoost bij de expositie in de Chocoladefabriek. Geïnteresseerden krijgen op vrijdag 24 november een training van de World Press Photo Foundation.

In de World Press Photo Exhibition 2023 zien bezoekers de beste journalistieke foto’s en documentairefotografie van het afgelopen jaar. Indrukwekkende, ontroerende en vaak stil makende beelden waarachter ware verhalen schuilgaan. 

Exhibition 2023 komt van 25 november tot en met 17 december naar Gouda. Op de tweede verdieping in de Chocoladefabriek, is een fijne plek voor de suppoosten gecreëerd. Een gezellige huiskamer met koffie en muziek, van waaruit vrijwilligers bezoekers ziet aankomen en waar bezoekers hen weten te vinden bij vragen. ‘Is er even geen publiek? Dan lees je een boek, pak je je breiwerk of klap je je laptop open’, aldus de organisatie. 

World Press Photo in Gouda is geopend van zaterdag 25 november tot en met zondag 17 december van 10.00 tot 20.00 uur. De toegang is gratis. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie