<p>Prinses Laurentien te gast bij Promen.</p>

Prinses Laurentien te gast bij Promen.

(Foto:Marieke Belt)

Prinses Laurentien te gast bij Promen

  •   keer gelezen   Nieuws

GOUDA - Hoog bezoek voor de mensen bij Promen woensdagmorgen. Toen was Prinses Laurentien te gast bij Promen in Gouda. De aanleiding van haar bezoek was een opname voor de openingsfilm voor de Kennisweek Sterk aan het Werk die wordt georganiseerd door de SBCM, het Kenniscentrum en Arbeidsmarkt- & Opleidingsfonds voor de sociale werkgelegenheid.


Laurentien van Oranje benadrukt het belang van digitale vaardigheden in ons dagelijks leven en activeert alle medewerkers van de SW-bedrijven om tijdens de online kennisweek én daarna mee te doen en te blijven leren. In het filmpje gaat de Prinses in gesprek met Daniëlle van der Veen. Daniëlle verzorgt en begeleidt bij Promen de zogenaamde e-learning: online leermodules voor o.a. taal, rekenen en digitale vaardigheden. E-learning wordt aangeboden binnen Promen omdat het belangrijk is dat ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt mee kunnen doen in de digitale samenleving.

De Kennisweek Sterk aan het Werk vindt dit jaar plaats van 20 – 24 september. Tijdens deze week wordt er online aandacht besteed aan digitale vaardigheden, maar ook aan thema’s als geld & rekenen, gezond en veilig werken, taal en cultuur en prettig samenwerken.

Meer informatie over Sterk aan het Werk: https://www.sbcm.nl/producten/online-kennisweek-sterk-aan-het-werk

Marianka Peters
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier