Afbeelding

FF Tussendoor - de laatste keer

4 jan, 21:22 Column 1.386 keer gelezen

De laatste keer

De laatste gemeenteraadsverkiezingen, de laatste keramiekdagen, de laatste Zotte Zaterdag en zelfs een laatste Kaarsjesavond. Dit jaar staat alles voor mij in het teken van ‘de laatste keer’. Het klinkt misschien melodramatisch, maar zo is het absoluut niet bedoeld. Aan het eind van dit jaar draag ik de verantwoordelijkheid van deze krant over aan mijn opvolger.

Ik heb altijd gezegd ‘Gouda 750 jaar wil ik nog afmaken’ en dit leek nog zo’n eind weg, maar voor je het weet, zit je d’r middenin.

Eind van het jaar heb ik er 35 jaar bij de Goudse Post opzitten (op een uitstapje naar een andere krant na). 35 jaar, dat is de helft van de leeftijd van de Goudse Post. En wat is er veel gebeurd en veranderd in die jaren. Wees niet bang, ik ga je niet als een ouwe opoe vermoeien met slaapverwekkende anekdotes. Dat boeit ook niemand, dus hou ik die voor mezelf.

Waar het mij om gaat, is dat aan alles vroeg of laat een einde komt. Ik zal overigens altijd wel blijven schrijven. Ik kan het toch niet laten. Er liggen ook nog enkele boeken die ik moet afmaken.

Maar zover is het nog niet. Nu eerst de handen uit de mouwen voor de gemeenteraadsverkiezingen en daarna door met Gouda 750 jaar. Ik heb er zin in. Jij ook?


Concordia’s pubquiz deze keer online

haastrecht  • Concordia’s Pubquiz gaat opnieuw digitaal. De deuren van Concordia zijn vanwege de coronamaatregelen tijdelijk gesloten, maar een online pubquiz is gelukkig altijd mogelijk.

Op vrijdag 14 januari start er daarom weer een gezellige online quiz om 20.15 uur. Meedoen kan vanuit huis, met de hele familie. 

De presentatie van de 70 vragen (multiple choice en open vragen) is in de vertrouwde handen van Ron en Iris. 

De winnaar krijgt een bijzondere verrassing (mits in de omgeving van Haastrecht woonachtig).
De pubquiz begint vrijdag 14 januari om 20.15 uur. Kaarten (10 euro per team) zijn te bestellen via: www.theaterconcordia.nl.

Marianka Peters

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie