de zaal  van GTV Vriendenschaar
de zaal van GTV Vriendenschaar (Foto: Ilse van den Berg)

wil jij leren tafeltennissen? dat kan bij GTV Vriendenschaar

De jeugdafdeling van Vriendenschaar heeft ongeveer 35 leden; het is een leuke groep waarbij het niveau loopt van beginners tot de hoogste teams die bijna op landelijk niveau uitkomen. Voor de beginnende jeugd is er een speciale training op dinsdagavond van 18.30 tot 20.00 in de prachtige zaal van Vriendenschaar (zie foto). Het doel van deze training is om plezier te hebben maar ook om de basis te leren. De trainers Michel Nieuwveld en Marco van der Meijden zijn erg enthousiast en hebben zelf in het eerste team gespeeld dus met dat leren komt het wel goed. Naast de dinsdagtraining wordt er (vanaf eind augustus) op maandag van 19.00-20.00 vrij getraind en op woensdag wordt er onder leiding van 2 trainers getraind van 18.30-20.00. Op termijn kun je eventueel competitie of toernooien gaan spelen; deze zijn in het weekend.

Lijkt dit je wat? Dan kun je 3 keer vrijblijvend meetrainen op dinsdagavond; om de Corona-achterstand een beetje in te halen gaan we dit jaar op dinsdag de hele vakantie gewoon door. Je kan je elke dinsdag om 18.15 melden aan onze zaal aan de Groen van Prinsterersingel 48B in Gouda. Graag sportkleren en zaalschoenen meenemen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via secretaris@vriendenschaar.net of kijken op de website www.vriendenschaar.net. Hopelijk tot snel!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


 

Meeste reacties