Mephisto en Merah hebben aandacht nodig, maar die verdienen ze dan ook absoluut!
Mephisto en Merah hebben aandacht nodig, maar die verdienen ze dan ook absoluut! (Foto: )

Mephisto & Merah willen 'hokken'

dierenopvangcentrum gouda

gouda - Mephisto is een mooie verlegen kater van ongeveer 7 jaar oud. Helaas kwam deze Maine Coon binnen onder de klitten en verviltingen, iets wat heel pijnlijk is, en een heel slecht gebit. Hier is hij aan geholpen. Zelf naar je toe komen zal hij in het begin nog niet gauw doen (later wel), maar als jij naar hem toe gaat, vindt hij het heerlijk om te knuffelen.

Merah (5) komt graag naar je toe voor aandacht. Ook zij is gek op eten en vooral op nat voer. Helaas had zij bij binnenkomst een dikke knie, dit lijkt een oud trauma van de kruisband te zijn. Zij loopt hierdoor iets anders dan normaal. Het moet wel in de gaten gehouden worden of zij zonder pijnstilling kan blijven. Een operatie is niet mogelijk omdat het om een oude beschadiging gaat.

We zoeken voor Mephisto & Merah een huisje waar ze samen kunnen 'hokken'. Ze hebben wat aandacht nodig, maar die verdienen ze ook echt. Bij interesse graag mailen naar gouda@dierenbescherming.nl. Uitplaatsen gaat even duren in verband met medische behandelingen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


 

Meeste reacties