Foto:

Super coole kinderkaart, zorg dat je hem krijgt!

Vorige week zijn de basisscholen weer begonnen. Om dat te vieren en om de kinderen een hart onder de riem te steken wordt er uit naam van het Kindercollege een ansichtkaart onder de scholen verspreid.

gouda - Op de Brede School Gouda zijn ze er enthousiast over: “We mogen er best wel even bij stilstaan dat de kinderen na zoveel weken eindelijk weer naar school mogen, kunnen sporten en kunnen spelen met vrienden! We merken in deze eerste week dat ze het super fijn vinden."

Super Cool Kidsfeest

De foto op de voorkant werd eigenlijk gemaakt voor de aankondigingsposter van het Super Cool Kidsfeest dat op 20 mei zou plaatsvinden. Maar dat liep dus door de corona even anders dan gepland. "De kinderburgemeester en kinderwethouders vinden het natuurlijk erg jammer dat dit feest niet doorgaat. Door deze kaart wordt hun gave foto toch nog met heel Gouda gedeeld”.

Bijbaantje

Met dit feest sluit het Kindercollege normaal gesproken hun ambtsperiode af. De verkiezingen voor de nieuwe kinderburgemeester zijn ook al in volle gang. Kinderen uit groep 7 en woonachtig in Gouda kunnen nog tot 30 mei solliciteren via kinderburgemeestergouda.nl. Als je een te gekke 'bijbaan' zoekt naast je drukke schoolwerk, dan is deze toch wel de meest geschikte!

Op de kaart vind je ook informatie over activiteiten in Gouda die er speciaal voor de jeugd georganiseerd worden. Heb je hem nog niet? Vraag ernaar!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden