Claudia kan eindelijk weer doen waar ze goed in is: de klanten van haar kapsalon blij maken. (Foto Jan van den Berg)
Claudia kan eindelijk weer doen waar ze goed in is: de klanten van haar kapsalon blij maken. (Foto Jan van den Berg) (Foto: )

'Iedereen is hartstikke blij dat we weer open zijn'

kappers gaan ervoor

gouda - Claudia den Edel is zo blij als een kind. Haar kapsalon is sinds een week weer open en dat heeft tot nu toe alleen maar tevreden gezichten opgeleverd. "We zijn zeven weken geleden gesloten en dat was een grote schok, dat mag je best weten", zegt de goedlachse dame. Ze is de derde generatie die de kapsalon draait en heeft - zo blijkt uit de stroom reserveringen - een grote groep tevreden klanten opgebouwd. "Iedereen is hartstikke blij dat we weer open zijn", zegt ze opgelucht. "ten eerste natuurlijk mijn collega's Nancy en Margot en ikzelf. Maar als je de stapel kaarten eens ziet die we hebben gekregen, dat is zo hartverwarmend. Maar ook bloemen, berichten op Facebook en ga zo maar door. De afgelopen week hebben we geprobeerd zo snel mogelijk weer op gang te komen. Nou, dat betekent dus dat je alleen je slaapkamer en de kapsalon ziet. We hadden een lijst met 1700 wachtenden, dan weet je het wel. Die kunnen we natuurlijk niet allemaal in een paar weken inhalen, maar we doen wat we kunnen."

Vacature

Claudia is alweer zo in een flow, dat ze hardop nadenkt over het aantrekken van een extra collega. "Het zou mooi zijn als we een leuke kapster of kapper konden vinden", zegt ze. "Het is gezellig om bij ons te werken. Eigenlijk is ons werk onze hobby." Met een mailtje naar info@kapsalondenedel.nl kom je erachter...

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden