Piet en Wil Koot-Van der Ploeg hebben tweemaal de krant gehaald. Hun 60-jarig huwelijk mag er dan ook zijn. Namens de Goudse Post van harte gefeliciteerd!
Piet en Wil Koot-Van der Ploeg hebben tweemaal de krant gehaald. Hun 60-jarig huwelijk mag er dan ook zijn. Namens de Goudse Post van harte gefeliciteerd! (Foto: )

Piet en Wil halen de krant dankzij zestig jaar trouw

Zestig jaar lief en leed, waar kom je dat nog tegen? Bij Piet en Wil Koot-Van der Ploeg! Het bruidspaar werd eerder deze week door familie, buren en vrienden uitgebreid in het zonnetje gezet.

gouda - Dochter Jolanda en haar familie hadden de afgelopen maanden allerlei leuke dingen op touw gezet. Maar ja, toen kwam er een virus tussen en moest alles anders. "Wij hebben als familie geprobeerd om deze ochtend voor onze ouders zo feestelijk mogelijk te maken. De stoep voor de flat was voorzien van stoepkrijt met een tekst 60 jaar met een hartje. En de woonkamer en balustrade waren versierd met vlaggetjes en ballonnen. Met z’n allen hebben we het bruidspaar toegezongen. In de woonkamer hebben we de eetkamertafel zo neergezet (ook weer rekening houdend met de regels en de hygiëne gel voor een ieder beschikbaar) dat zij de familie per gezin konden ontvangen en zo tien minuutjes de felicitaties over te brengen. Met een persoonlijk gesprekje onder het genot van koffie met een gebakje. Het huis stond vol bloemen en kaarten van familie en vrienden. Zo leuk!" Ook felicitaties van de burgemeester, van de Commissaris van de Koning en de provincie Zuid-Holland ontbraken niet bij het mooie stel.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden