Burgemeester Christiaan van der Kamp gaat letterlijk door de knieèn voor Angenieta Kaatee-de Groot. Foto: Christa Abels
Burgemeester Christiaan van der Kamp gaat letterlijk door de knieèn voor Angenieta Kaatee-de Groot. Foto: Christa Abels (Foto: )

Lintje voor directeur De Triangel

BODEGRAVEN-REEUWIJK - In Bodegraven-Reeuwijk zijn zes inwoners Koninklijk onderscheiden. Allen zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De bijgehorende versierselen worden later dit jaar uitgereikt.

Onder de zes gedecoreerden bevindt zich één vrouw, Angenieta Kaatee-de Groot, directeur van basisschool De Triangel in Gouda. Naast organiste, dirigente en zangeres van 8 verschillende koren in Gouda en Reeuwijk, is Angenieta bestuurslid vam Vicentius en was zij twee jaar geleden nauw betrokken bij  de fondsenwerving voor het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie Utrecht. Burgemeester Christiaan van der Kamp bezocht alle decorandi persoonlijk. Bij Angenieta ging de burgervader van Bodegraven-Reeuwijk letterlijk door de knieën om de bloemen coronaproof te overhandigen (foto

De andere gedecoreerden waren de heer  (Driss) Bakkali,  die werd onderscheiden voor onder meer zijn betrokkenheid bij VV Bodegraven, bestuurslid van moskee Al Fath en lid werkgroep Kerken en Moskee, de heer (Leo) Wolswijk vanwege oa zijn betrokkenheid bij vv. ESTO, de heer (Cor) van Dam, voor zijn veelzijdige vrijwilligerswerk bij onder meer de vrijwillige brandweer, chauffeur buurtbusDe Meije en beheer en onderhoud Staatsbosbeheer en de heer (Martin) Luijk, voor oa zijn vrijwillige inzet voor  V.V. & P.C. De Bosgouwruiters en Veilig Verkeer Nederland. (Piet) van Velzen heeft wel een hele lange staat van dienst als het om vrijwilligerswerk gaat, van diverse functies binnen RK geloofsgemeenschap St Willibrordus tot elftalleider bij vv ESTO.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden