Foto: Lianne Dekker

Peter Dons treedt dagelijks gratis op

Gouda/Ammerstol - Nu het Coronavirus ons in zijn macht heeft, zorgt de crisis ook voor ludieke en hartelijke acties, zoals Coronahulp voor de buurtjes, al was het maar om de eenzaamheid tegen te gaan, als ouderen zo min mogelijk bezoek (mogen) ontvangen. Ook de zanger/entertainer Peter Dons uit Ammerstol heef teen leuke actie bedacht. Dagelijks treedt hij tussen 14.00 en 15.00 uut live op, en wel op Facebook

"Al mijn optredens zijn gecancelled, dat waren er tot nu toe 15 en ik hou mijn hart vast voor de komende maanden,"vertelt de populaire zanger. "Nou kun je bij de pakken neerzitten, en geloof me het kwam allemaal even keihard binnen, maar ik heb besloten om van de nood een deugd te maken. Vanaf maandag 16 maart a.s. ga ik iedere dag tussen 2 en 3 uur live op Facebook een aantal liedjes zingen. Speciaal voor de mensen die aan huis gekluisterd zijn, in verzorging en/of verpleeghuizen wonen of gewoon mensen die van muziek houden. Ook wil ik net mogelijk maken dat mensen verzoekjes kunnen aanvragen en mocht ik deze in mijn repertoire heb staan, kan ik die de volgende dag zingen."

Peter benadrukt dat er geen financieel voordeel voor hem aan vast zit. "Nee en dat is ook niet de bedoeling Iedere dag zing ik, meestal een half uur om mijn stem los te maken voor het optreden die dag en nu doe ik dat live op Facebook. Ik draag dan ook een beetje mijn steentje bij aan alle ellende momenteel door het COVID-19 en dat zijn ook essentiële punten die mij energie geven.

Volg de Facebookpagina van Peter Dons

Meer info www.peterdons.nl

Goudse Post
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden