Van Dik Hout weer terug inn Goudal. Foto: Marianka Peters
Van Dik Hout weer terug inn Goudal. Foto: Marianka Peters (Foto: )

Van Dik Hout terug op Koningsnacht in Gouda!

Door Marianka Peters

Gouda - 13 jaar geleden waren ze ook al de smaakmakers tijdens de Goudse Oranjenacht. Uit duizenden kelen klonk toen ´Stil in mij´ over de Goudse Markt. Wat een feest zal het weer worden met Van Dik Hout. Want dit jaar komt de populaire band, die dit jaar hun 25-jarig jubileum viert, weer naar de Goudse markt tijdens Koningsnacht.

Met de toevoeging van Van Dik Hout zet de organisatie wel twee headliners neer en lijkt er voor iedereen wat wils tijdens Koningsnacht Gouda 2020. Van Dik Hout is een van de weinige bands die het al meer dan een kwart eeuw volhoudt in de Nederlandse Popscéne. Hits als ‘Stil In Mij’ en ‘Alles Of Niets’ groeiden uit tot lijfliederen van een generatie en het debuutalbum is nog steeds een onvervalste klassieker. Van Dik Hout zal met de 25 jaar ervaring ongetwijfeld voor een denderend optreden zorgen tijdens Koningsnacht Gouda 2020!

De organisatie maakt naast Van Dik Hout ook het lokaal/regionale Dutch Hustlaz bekend. Dit DJ-duo zal het podium opwarmen voordat Van Dik Hout het podium betreedt. Met de bekendmaking van Van Dik Hout en Dutch Hustlaz lijkt het er op dat het een feestje wordt voor iedereen. Met artiesten voor, zo goed als, elke leeftijdsgroep. De line-up ziet er zo uit: - Kris Kross Amsterdam - Van Dik Hout - Handsome Poets - K-liber 4life - It All Started In The Nineties - Dutch Hustlaz

Goudse Post
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden