De top ontwerpers van het Vlot!
De top ontwerpers van het Vlot! (Foto: )

Leerlingen Vlot maken eigen droomschool

Donderdagochtend begonnen alle kinderen van jenaplanschool het Vlot niet in de klas, maar in de aula van de school. Ook ouders waren uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

gouda - De afgelopen weken heeft de schoolpleincommissie, bestaande uit ouders en leerkrachten, hard nagedacht over hoe het schoolplein een nieuw, nog aantrekkelijker aanzien kan krijgen. Om dit te financieren waren er krasboekjes uitgedeeld waarmee de kinderen bij familie en vrienden geld konden ophalen. Eervolle vermeldingen waren er voor Imre, Job, Linda en Martijn; zij hadden heel erg hun best gedaan met de boekjes en daarmee veel geld opgehaald. De tussenstand is nu 1375 euro, maar er zijn nog boekjes in omloop.

Ontwerpwedstrijd

Er was ook een ontwerpwedstrijd. Alle leerlingen waren uitgedaagd om hun droomschoolplein te ontwerpen. Wat een prachtige creaties zaten daarbij. Van een zwembad tot een achtbaan en van een trampoline tot een reuzenrad; alles kwam voorbij. Uit elke groep is een prijswinnaar gekomen. Deze winnaars waren Maxim, Niels, Rosalie, Imre en Job. Zij krijgen een vrijkaartje voor Ballorig, Monkeytown of Jumpsquare.

Meer berichten