Maat Kappers is terug!
Maat Kappers is terug! (Foto: )

Maat Kappers terug op hun vertrouwde plek in Gouda

zakelijk bekeken

Op de Ruigenburg nummer 1 naast winkelcentrum Bloemendaal is Henk Maat senior in 1974 gestart met de toen vierde kapsalon van Maat Kappers. Klanten konden in deze kapsalon voor mannen en vrouwen terecht voor diverse knip- en kleurbehandelingen. In 1998 is deze zaak overgenomen door zijn zoon Henk Maat junior.

gouda - De wijk Bloemendaal veranderde in de jaren enorm en Voordeelkappers zag een kans om Maat Kappers Gouda over te nemen. In 2014 heeft Henk Maat junior dan ook de zaak overgedragen aan Voordeelkappers.

Oude salon

Vijf jaar later kreeg Henk Maat junior de kans om zijn oude salon weer terug te nemen toen bekend werd dat Voordeelkappers daar zou stoppen. Daar werd niet lang over nagedacht. In januari heeft Henk Maat junior de kapsalon weer omgetoverd tot Maat Kappers. De identiteit en de vertrouwde service en kwaliteit van Maat Kappers is in de kapsalon doorgevoerd. Tijd, advies, kennis van zaken en goede koffie is voor de haarstylisten bij Maat Kappers Gouda werkelijk van belang. Gratis parkeren voor de deur en een rolstoelvriendelijke salon zorgen ervoor dat de kapsalon ook voor mindervaliden toegankelijk is. Kortom voor iedere klant is er een plek in de nieuwe salon. Dat is goed nieuws voor iedereen die er ook ondanks de harde wind van de afgelopen tijd keurig en modieus bij wil lopen.

Hartelijk welkom

De openingstijden van de salon zijn te vinden op de website en de Maat Kappers App. Online een afspraak maken kan 24 uur per dag via deze App. De app is gratis te downloaden in de Appstore of Playstore en te vinden onder ‘maatkappers’. Telefonisch kunt u uiteraard ook gewoon een afspraak maken (0182 532 604). Het enthousiaste en gespecialiseerde team haarstylisten heet u van harte welkom in de vernieuwde salon. Altijd bereid om met u mee te denken en u te voorzien van professioneel advies en service.

maat-kappers.nl

Meer berichten