De Efteling komt naar Gouda! (Foto: Roy Beusker)
De Efteling komt naar Gouda! (Foto: Roy Beusker) (Foto: Roy Beusker)

Naar de Efteling? Nee, de Efteling komt naar Gouda!

Een bezoekje aan de Efteling, het komt er vaak niet van. Druk met andere dingen, een jarige oma, je kent het wel. Maar niet getreurd, want de Efteling komt binnenkort naar Gouda!

gouda - De Efteling on Tour! Tijdens de voorjaarsvakantie hoeft niemand ver te reizen om te kunnen genieten van alle sprookjesfiguren uit De Efteling. De musical De Sprookjesboom (voor kinderen boven de 4 jaar) komt namelijk op donderdagmiddag 27 februari naar De Goudse Schouwburg en er zijn nog kaarten! De Sprookjesbosbewoners ontdekken een 'écht mens' in het Sprookjesbos… een houthakker. Iedereen is in rep en roer. Als de houthakker - na een gemeen plannetje van Wolf en Heks - Sprookjesboom wil omhakken, is de chaos compleet. Het is een vrolijke, interactieve familiemusical met Roodkapje, Draak, Assepoester en alle andere Sprookjesbosbewoners. Met leuke meezingliedjes als 'Stampen, Stampen, Stampen' en 'Hout Hakken'. Zing, dans en stamp mee in dit grootse avontuur!

Kaarten reserveren

De voorstelling is om 13.30 en om 16.00 uur te zien. Reserveren kan via de site van De Goudse Schouwburg: www.goudseschouwburg.nl. Wees snel, want ze vliegen weg!

Meer berichten