Knotploeg komt naar Gouda

Knotwilgen horen bij het Hollandse landschap zoals kaas en stroopwafels bij Gouda. Daarom komt de knotploeg van Knotten.nl aanstaande zaterdag 15 februari naar Gouda.

Met hun werk dragen ze bij aan het typisch Hollandse stadsgezicht van Gouda. Meedoen, lekker bezig in de buitenlucht? De boom in met uitzicht op de Nieuwe Veerstal en de molen? Of liever wat minder inspannend werk met beide benen op de grond? Knotten.nl kan alle hulp gebruiken! Kom zaterdagochtend of -middag vanaf 9:15 uur naar Wijngo. Het terrein van Wijngo ligt aan het Oudebrugweg 13, naast GoudAsfalt. Neem werkkleren en laarzen mee als je komt knotten. Werkhandschoenen, zagen, ladders en ander gereedschap is voldoende aanwezig. Voor koffie en thee en soep tussen de middag wordt gezorgd.

Nieuwsgierig maar kun je zaterdag niet? Kijk op knotten.nl voor een andere knotdag in de buurt. Tot eind maart werkt de knotploeg iedere zaterdag ergens in het Groene Hart, van Alphen tot Stolwijk en van Moodrecht tot Waarder. Het is werken in de buitenlucht, in en aan het Hollandse landschap. Ook de contacten met andere knotters en met de bewoners maken het knotten de moeite waard. Probeer het eens!

Meer berichten