Foto: Marianka Peters

Eerste Rainbow Roadshow Gouda

Gouda - Jongeren bereiken en verbinden in het streven om van Gouda een inclusieve, veilige stad te maken, is het doel van de Regenboog Alliantie Gouda.
Daarom zijn jongeren op Valentijnsdag, 14 februari, welkom tijdens de eerste Rainbow Roadshow die door de Alliantie wordt georganiseerd in samenwerking met SoWhat!

Andere doelstellingen van de Alliantie zijn om de omgeving waarin jongeren elkaar ontmoeten, iedere vorm van discriminatie, pesten en schelden uit te bannen en het uitgaanscircuit en verenigingen toleranter en veiliger maken voor alle jongeren.

Verder wil de Alliantie jongeren informeren en voorlichten over seksuele en gender-diversiteit met als uitgangspunt dat iedereen mag zijn wie die is. Met medewerking van een jong en dynamisch team dat onder meer bestaat uit Emre Hoogduijn, jongere van het jaar 2019, Kenniscentrum seksualiteit Rutgers, Arjan Beune (COC), vertegenwoordigers van Goudse GSA's, de nachtburgemeester van Gouda, Malou Dusseldorp, SoWhat! en Tirza de Bruijn, muziek, zal het presentatie-duo Sophie Heesen en Jop van der Pijl de avond leiden.

De bijeenkomst zal plaatsvinden op Valentijnsdag, vrijdag 14 februari, en is gericht op jongeren en begint om 19.30 uur in SoWhat! aan de Vest.

Goudse Post
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


 

Meeste reacties