Kempkes Optiek winnaar ondernemersprijs in categorie Detailhandel met burgemeester Pieter Verhoeve en oud-Formule 1 coureur Robert Doornbos. Foto: Marianka Peters
Kempkes Optiek winnaar ondernemersprijs in categorie Detailhandel met burgemeester Pieter Verhoeve en oud-Formule 1 coureur Robert Doornbos. Foto: Marianka Peters (Foto: )

Kempkes Optiek winnaar Ondernemersprijs

Gouda - Kempkes Optiek uit Gouda is binnen de categorie Detailhandel winnaar geworden van de Ondernemersprijs Midden Holland. Garlic Solutions uit Waddinxveen won de prestigieuze prijs in de categorie MKG en bouwbedrijf De Vries en Verburg uit Stolwijk, won de Ondernemersprijs in de categorie Groot Zakelijk.

In de Goudse schouwburg vonden de prijsuitreikingen afgelopen maandagavond plaats. De avond had als thema meegekregen 'Fasten your Seatbells', dus dat beloofde wel wat. Niemand minder dan Ziggo sportpresentator en oud Formule1-coureur Robert Doornbos was ter gast en gaf de aanwezigen een kijkje achter de schermen van de Formule 1. Tegelijkertijd inspireerde hij de ondernemers met zijn verhaal over racen, ondernemerschap en het bereiken van de top.

De Goudse bedrijven Kempkes Optiek, Kamphuisen Siroopwafelfabriek waren genomineerd in de categorie Detailhandel en Horeca en in de categorie Groot Zakelijk was Gouda Refractories één van de kanshebbers. De overige genomineerden waren lifestylewinkel PuntKomma uit Bodegraven (Detailhandel en Horeca), Ballen Enzo uit Moordrecht, Garlic Solutions uit Waddinxveen en stadsbrouwerij Argentum uit Schoonhoven in de categorie MKB en in de categorie Groot Zakelijk was naast Gouda Refractories en De Vries en Verburg ook Erfgoed uit Moerkapelle genomineerd.

De Ondernemersprijs Midden-Holland wordt jaarlijks voor en door het bedrijfsleven in samenwerking met de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas georganiseerd.

Goudse Post
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


 

Meeste reacties