Volop winteractiviteiten in Westergouwe afgelopen zaterdag. Foto: John van Kleef
Volop winteractiviteiten in Westergouwe afgelopen zaterdag. Foto: John van Kleef (Foto: John van Kleef )

Winter in Westergouwe

Gouda - Afgelopen zaterdag vond in Westergouwe het evenement 'Winters Westergouwe' plaats. Met 200 bezoekers was het een groot succes. Bewoners, toekomstige bewoners en geïnteresseerden vermaakten zich met tal van winterse activiteiten die op het schoolplein van Kindcentrum De Ontdekkingsreizigers klaar stonden.

Voor de huidige bewoners was het tevens de afsluiting van de kerstbomenactie in Westergouwe. Begin december hebben alle buurtbewoners met elkaar 26 kerstbomen versierd. Wethouder Rogier Tetteroo reikte toen de prijs voor de mooist versierde boom uit, aan bewoners van het Waddenpad. Het schoolplein van Kindcentrum De Ontdekkingsreizigers was zaterdag omgebouwd tot een winters tafereel, met vele activiteiten. Zo konden kinderen een workshop ijssculpturen maken volgen, was er een live demonstratie ijssculpturen maken, lag er een curlingbaan en ook voor de allerkleinsten stonden er leuke kinderspelen klaar. De stand van de makelaar werd ook goed bezocht door geïnteresseerden voor de verschillende bouwprojecten die nu in verkoop zijn.
In het levendige Westergouwe wordt al heerlijk gewoond. De komende jaren bloeit Westergouwe uit tot een complete woonwijk met zo'n 4.000 woningen, eigen voorzieningen, groen, water en veel ruimte voor recreatie en spelen. Kijk voor meer informatie op www.westergouwe.nl.

Goudse Post
Meer berichten