Sint Jozefpaviljoen verwelkomt eerste bewoners

Gouda - Na een verbouwing van bijna 1.5 jaar, verwelkomt het Sint Jozefpaviljoen aan de Graaf Florisweg 77 deze week haar eerste bewoners. Het pand dat voorheen als rooms-katholiek ziekenhuis en als weeshuis fungeerde, is gerenoveerd tot een particuliere woonzorglocatie: een gasloos pand met 34 appartementen.

De dagen voor dit bijzondere moment waren hectisch. Het hele team in Gouda stak de handen uit de mouwen om alle ruimtes in te richten en het pand klaar te maken voor ontvangst. Naast alle nieuwe meubilair heeft ook de kerstversiering meteen een plekje gekregen. Deze week verhuizen de eerste bewoners naar hun appartement in Het Sint Jozefpaviljoen. Begin 2020 wordt de tuin onder handen genomen en de officiële opening vindt plaats in maart.

Domus Magnus is een landelijke woonzorgorganisatie die intensieve particuliere ouderenzorg biedt op kleinschalige locaties. Ouderen wonen zelfstandig in een appartement inclusief de aanwezigheid van 24-uurszorg, een eigen behandelteam en dienstverlening zoals de wasservice, maaltijdvoorziening door een (chef)-kok en een welzijnsprogramma op alle locaties. De zorg wordt geleverd met eigen personeel.

Goudse Post
Meer berichten