Lizette Oudijk is Grootvorstin D'Heeeurlijkheid van cv De Marktzotten. Nu heeft ze ook een horecaprijs te pakken met haar Cafeetje Heeeurlijk. Foto: Marianka Peters
Lizette Oudijk is Grootvorstin D'Heeeurlijkheid van cv De Marktzotten. Nu heeft ze ook een horecaprijs te pakken met haar Cafeetje Heeeurlijk. Foto: Marianka Peters (Foto: )

Cafeetje Heeeurlijk wint horecaprijs

Door Marianka Peters

Gouda - Lizette Oudijk van Cafeetje Heeeurlijk heeft het weer geflikt. In de categorie 'café/bar' bij de verkiezing om de Nederlandse Horeca Prijzen heeft het café op de hoek van de Wijdstraat niet alleen de meeste stemmen weten te vergaren, ook kreeg het café de hoogste waardering, samen goed om uitgeroepen te worden als stadswinnaar.

In de categorie 'lunchroom' werd Brownies & DownieS het meest gewaardeerd, dat zich vertaalde in de meeste stemmen en hoogste waardering. In de categorie 'Koffiezaak' gingen de meeste stemmen naar Kaldi op de Markt. Barista Koffie Gouda op de kop van de Kleiweg kreeg de hoogste waardering.

De verkiezing wordt op 20 januari 2020 afgesloten met een feestelijk Award Festival in Studios Aalsmeer. Tijdens de uitreiking kunnen de gemeente- en provinciewinnaars (en de subcategoriewinnaars van de foodtrucks natuurlijk) zich laten huldigen door Jan Versteegh, Kim Kötter en Miss Nederland Rahima Dirkse. Ook worden hier de landelijke winnaars bekend gemaakt door de vakjury en gehuldigd. Onder meer de DJ's van Radio 538 maken er een groot feest van.

Goudse Post
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


 

Meeste reacties