26 Zorgappartementen op plek T&D Bouwmarkt

Gouda - De voormalige T&D Multimarkt aan de Wethouder Venteweg 2A staat al geruime tijd leeg. CareLess Real Estate B.V. heeft het gebouw recentelijk aangekocht. In nauwe samenwerking met de Residence Rondist zal er een kleinschalige woonvorm worden gerealiseerd voor senioren met een intensieve zorgbehoefte (dementie).

Het ontwerpplan gaat uit van 26 appartementen.
Voor de omwonenden is er een informatiebijeenkomst gepland om hen te informeren over de beoogde planontwikkeling "Residence Rondist".

De informatiebijeenkomst wordt gehouden op maandag 2 december van 14.00 tot 15.00 uur in het gebouw van de Wijkvereniging Achterwillens aan de Sluismeesterslag 4.
Er zal een toelichting worden gegeven op de te realiseren zorgappartementen en eventuele vragen van omwonenden zullen worden beantwoord. Er staan borden opgesteld met daarop de uitgewerkte tekeningen en zogenaamde "Artist Impressions".
CareLess Residences ontwikkelt in verschillende woonplaatsen in Nederland appartementen voor senioren, al of niet met een zorgbehoefte. Voor de informatiemiddag is aanmelden niet nodig, geïnteresseerden kunnen gewoon binnenlopen.

Goudse Post
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden