Foto:

Benefietconcert voor Weduwen van Srebrenica

Gouda - Op zaterdag 2 november wordt in De Oostpoort aan de Aderpolderweg 19 een benefietconcert gehouden voor Stichting Proplan. Door Martin Mans een mooi en afwisselend programma samengesteld. Twee topkoren, de Vocal Group Voice en de Martin Mans Formation onder de bezielende leiding van diezelfde Martin Mans gaan hieraan meewerken.

Verder is er muzikale medewerking van: Martin Zonnenberg, orgel en piano, Maria Knops, harp, Martha van Gent, dwarsfluit, Jantine Kalkman, trompet en Jaap Klootwijk, percussie en slagwerk. De opbrengst van het concert komt ten goede aan de Weduwen van Srebrenica, voor wie een zorgcentrum wordt gebouwd. Om hen structurele en adequate zorg te bieden op de lange termijn, wil Stichting Proplan een zorgcentrum bouwen voor deze vergeten groep weduwen, maar ook voor de andere ouderen van Srebrenica. Inmiddels is de bouw gestart van een zorgcentrum met 38 appartementen en acht huisjes voor groepswonen, een recreatiezaal, restaurant en een dokterspost.

Evenals op 16 maart in Moordrecht wordt ook dit weer een onvergetelijke avond maar nu in het kerkgebouw De Oostpoort. Nog belangrijker, door uw komst draag je bij aan de bouw van een Zorgcentrum voor de Weduwen van Srebrenica. Laten we deze eenzame weduwen waar we als enige stichting voor in de bres springen toch niet vergeten!

Voor kaarten ga je naar www.stichtingproplan.nl of bel 0624 905140. Ook verkrijgbaar bij Boekhandel Samma aan de Turfmarkt en bij De Baanderij aan de Industriestraat 1.

Het concert begint om 19.30 uur, inloop 19.00 uur

Goudse Post
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden