Foto:

Chef Alain Caron geeft De Zalm een culinaire boost

Gouda - De Zalm is onlangs een samenwerking aangegaan met de beroemde en zeer bevlogen Chef en culinair schrijver Alain Caron, bekend van zijn tv-optredens in Keuringsdienst van Waarde, MasterChef Nederland en Binnenstebuiten. Op woensdag 6 en donderdag 7 november komt hij koken in De Zalm.

De reden van de samenwerking is om De Zalm culinair gezien opnieuw uit te vinden en beter op de kaart te zetten. De wens om een culinaire stap te maken bestond al langer, maar kwam er om meerdere redenen niet van. Met een nieuw keukenteam is in samenwerking met Alain de juiste richting bepaald en de menukaart samengesteld.

De nieuwe richting sluit aan bij het brasserie concept en de rijke geschiedenis van De Zalm. De menukaart bestaat vooral uit Franse gerechten met uiteraard een hoofdrol voor vis- en zalmgerechten.
Om de nieuwe kaart te lanceren is Alain zelf op woensdag 6 en donderdag 7 november aan het koken in De Zalm. Die avonden wordt er een 4- gangenmenu geserveerd samengesteld uit gerechten van de nieuwe kaart. Bovendien is voor deze avond Gilles Faelens van Vins de Gilles (voorheen Bacchantes) gevraagd de perfecte wijnen te selecteren.

Goudse Post
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden