Tijdens Vrienden van Flora Live kan je lekker dwalen en genieten.
Tijdens Vrienden van Flora Live kan je lekker dwalen en genieten. (Foto: )

Vrienden van Flora Live eert Beatles

Van de redactie

Finale van bandspektakel

De finale van het bandspektakel Vrienden van Flora Live op zaterdag 19 oktober wordt ingevuld door een grote Flora Live 'All Stars Band', samengesteld uit muzikanten van de 16 bands die optreden tijdens Flora Live. De muzikanten zijn met elkaar in drie gelegenheidsformaties geplaatst die de opdracht hebben gekregen nummers van de Beatles te spelen. Van Hey Jude tot Twist & Shout, Get Back en With a Little Help from my Friends, ze komen allemaal voorbij tijdens de Vrienden van Flora Live.

boskoop - Op Flora Live spelen 16 geselecteerde bands uit de regio Boskoop. Bands vanuit verschillende genres spelen vanaf 20.30 uur in de vier zalen in het Flora gebouw. Naast bekende namen zoals Little Stef, Join the Wolfpack, Have a Cigar en HardZat zijn er ook verrassende acts zoals Coverband Gonzo, Cookies for Einstein en de Bende van Eliënde. In het restaurant staan akoestische bands zoals Without Johnny en Omloop.

Negende keer

Marit van der Louw van Flora Party & Events organiseert Flora Live: "We doen dit nu voor de negende keer en het belooft weer een hele mooie editie te worden. Sinds vorig jaar hebben we de bands over alle zalen verdeeld en dat werkt fantastisch. Er ontstaat een soort festivalsfeer, je kunt lekker door het gebouw dwalen en overal spelen leuke bands. En ook het slot wordt spetterend! De gelegenheidsformaties zijn druk aan het oefenen en samen gaan ze er echt een heel mooi spektakel van maken met allemaal Beatlesnummers. De Beatles zijn helemaal een hype op het moment en er komen alleen maar bekende nummers voorbij!"

Reserveren

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de bands die spelen tijdens de Vrienden van Flora Live en via www.floraboskoop.nl/agenda. In de voorverkoop zijn de kaarten € 12,50. Flora Boskoop – Parklaan 4 – Boskoop. De ideale kans om - mocht je het nog niet hebben gedaan - kennis te maken met de muziek van The Beatles!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


 

Meeste reacties