Struinen tijdens de Garage Sale in de Goudse schouwburg. Foto: Marianka Peters
Struinen tijdens de Garage Sale in de Goudse schouwburg. Foto: Marianka Peters (Foto: )

Garage Sale bij Goudse schouwburg

Door Marianka Peters

Gouda - Ontelbare posters van grote theatervoorstellingen, paarse poefen uit de Gouden Zaal, een rood/oranje zitzak, paspoppen, cd's en boeken. De Goudse Schouwburg en Cinema Gouda hebben hun catacomben opgeruimd en houden op zaterdag 14 september een Garage Sale in de Laad & Los en op het toneel van de Grote zaal.

Voor de liefhebbbers van vintage en verzamelaars van speciale rekwisieten is de schouwburg the place to be volgende week zaterdag. 'Weggooien is zonde!' aldus Kim van 't Holt, de initiatiefneemster van de sale. 'In het kader van het maatschappelijk verantwoord ondernemen hebben we besloten om alles te verzamelen in onze Laad & Los en op het toneel. De opbrengst is voor de re-styling van ons pand.' Wat wordt er verkocht? Kim: 'We hebben echt van álles te koop. Zoals de grote paarse poefen uit de Gouden zaal, kleurrijke poefen van Cinema Gouda, (kantoor)meubilair, grote vazen, paspoppen en vitrages, Maar ook servies, cd's, boeken, (heel oude!) theaterposters, rekwisieten en gesigneerde canvassen van artiesten.'

De sale vindt plaats bij de Laad & Los aan de achterkant van De Goudse Schouwburg (Boelekade 67), daar is ook de ingang. Tijdens de sale geeft de technische dienst van de schouwburg een aantal demonstraties van de trekkenwand op het toneel en uiteraard wordt er gezorgd voor een drankje en een hapje. De sale vindt plaats op zaterdag 14 september van 13.00u tot 16.00u, iedereen is welkom!

Ook bij de kassa van de schouwburg is er op deze dag sale (let op : niet online!). Welke acties dat precies zijn, is te lezen op www.goudseschouwburg.

's Avonds is de schouwburg ook gratis toegankelijk tijdens de Popronde Gouda. Om 20.00 uur treedt Eva van Maanen op, gevolgd door Joan Franka. (21.30 uur)

Goudse Post
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden