GOUDasfalt is wederom the place to be voor foodfestivals. Op 15 september staat de Surinaamse keuken centraal. Foto: Marianka Peters
GOUDasfalt is wederom the place to be voor foodfestivals. Op 15 september staat de Surinaamse keuken centraal. Foto: Marianka Peters (Foto: )

Ontdek Surinaamse gastvrijheid op GOUDasfalt

Gouda - Roti, gevulde bara's, pom… het beste van de Surinaamse keuken komt naar GOUDasfalt, vergezeld door leuke bands en entertainment waarbij de Surinaamse gastvrijheid voorop staat.

Gouda krijgt er weer een culinair evenement bij. Op zondag 15 september kunnen liefhebbers van 14.00 tot 22.00 uur op GOUDasfalt kennismaken met de Surinaamse keuken tijdens "Het geheim van Suriname" foodfestival. Suriname…Het land van de tropen, land van kaseko, en vooral het land van een rijke eetcultuur uit de fantastische keuken die erg gemixt is door zijn diversiteit. De Surinaamse keuken die door invloeden van al die culturen in de wereld wordt gezien als uniek. Door de vermenging van deze culturen (Inheems,India, Afrika, Indonesie en China) is de Surinaamse keuken ontstaan. Initiatiefnemer, acteur, presentator en maatschappelijke ondernemer Quintis Ristie, geboren en getogen in Paramaribo, is trots het project en zal "De Surinaamse keuken op reis" met zijn team aan u te presenteren. Ben jij een Surinaams-Nederlandse ondernemer en wil je een stand huren voor het festival? Bel dan naar 06-12609163 of mail naar info@geheimvansuriname.nl voor meer informatie. Toegang is gratis.

Goudse Post
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden