Handsome Poets. Foto: Marianka Peters
Handsome Poets. Foto: Marianka Peters (Foto: )

Handsome Poets opent Theaterterras

GOUDA - Na het Gouds Geluk Festival van 2 weken geleden is er komend weekend opnieuw een optreden in de achtertuin van De Theaterbakkerheij. De van oorsprong Goudse band 'Handsome Poets' geven op zondag 11 augustus een unplugged buitenconcert op het nieuwe Theaterterras gelegen aan de Gouderaksedijk.

Ruud Bakker – eigenaar van De Theaterbakkerheij – is enthousiast: "In een paar weken tijd hebben we een terras weten te realiseren aan de achterkant van het theater waar we in de zomermaanden verschillende activiteiten gaan organiseren. Denk aan barbecues, zomerfeestjes en optredens".
Aanstaande zondag is het aan de Handsome Poets om het terras officieel te openen met hun optreden. Het is de tweede keer dat de mannen in De Theaterbakkerheij spelen. In februari vierden ze hun 10-jarig jubileum in een uitverkochte zaal.

Bakker: "Dat we de Poets opnieuw mogen ontvangen is natuurlijk super gaaf! De mannen waren na hun optreden in februari meteen enthousiast over een vervolg. Aanstaande zondag zetten we buiten een grote bar neer en steken we de barbecue aan. We gaan er een te gekke middag van maken!"

Maar ook als het gaat regenen gaat het concert door. "Tot nu toe zien de weersverwachtingen er positief uit, maar mocht het toch plotseling omslaan dan hebben we gelukkig de grote Theaterzaal tot onze beschikking waar we alsnog een feestje kunnen gaan bouwen!"

Om 15:00 uur start het voorprogramma en steken we de BBQ aan! Genieten in de zon met lekker eten, zomerse drankjes, een relaxte sfeer en de beste muziek! Om 17:00 uur start het akoestische optreden van de Handsome Poets, waarbij alle bekende hits voorbij zullen komen. Bestel snel je tickets want vol = vol! (BBQ niet bij prijs inbegrepen)

Ga voor tickets en meer informatie naar www.theaterbakkerheij.nl

Goudse Post
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden