Laatste Daandagavondshow op RTV Krimpenerwaard met Daan Koene. Foto: PR
Laatste Daandagavondshow op RTV Krimpenerwaard met Daan Koene. Foto: PR

Laatste Daandagavondshow op RTV Krimpenerwaard

Regio - Vanavond presenteert Daan Koene voor de laatste keer de Daandagavondshow op RTV Krimpenerwaard. Vanwege zijn veranderde werkplek overdag bij zijn werkgever, kan hij niet meer op tijd in de studio zijn.

Met pijn in zijn hart heeft hij deze beslissing moeten nemen, want radio maken is zijn passie en hij heeft de Daandagavondshow al die jaren met veel plezier gepresenteerd. 
Daan begon destijds met radio maken bij omroep Velsen, de plaats waar hij destijds woonde en draaide in een jongerencentrum. Nadat hij verhuisd was, kwam hij in 2011 in aanraking met Radio Centraal in Bergambacht, waar hij diverse programma's verzorgde. Sinds 2015 presenteerde hij met veel enthousiasme de Daandagavondshow bij RTV Krimpenerwaard. Voor de gelegenheid is de laatste editie maandagavond extra lang, namelijk van 20.00 uur tot 00.00 uur. Alle hoogtepunten van de afgelopen jaren komen voorbij en diverse gasten zullen hun opwachting maken in de laatste editie van de Daandagavondshow.

Vanaf maandag 5 augustus zijn Edwin en Niels met de Romijnse tijd op maandagavond tussen 20.00 uur en 22.00 uur te beluisteren.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om bijgevoegd persbericht op te willen nemen c.q. te willen plaatsen in of op uw medium.

Indien u maandagavond 29 juli tussen 19.30 uur en 20.00 uur naar onze studio wilt komen om een interview met Daan Koene af te nemen, dan behoort dat in overleg ook tot de mogelijkheden.

Bij voorbaat hartelijk dank.

Met vriendelijke groet,
Arian Vermeulen

Hoofd radio RTV Krimpenerwaard

Tel. 06-12563323

Goudse Post
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden