Uitnodiging: kom naar CIRCO, de grootste show
Uitnodiging: kom naar CIRCO, de grootste show (Foto: Any to Many)

EigenWijs in Goudse Schouwburg met musical CIRCO

Musicalgroep EigenWijs uit Nieuwkoop bestaat in 2019 tien jaar en viert dit jubileum met een grote musical. Alle spelers van de musicalgroep staan op 13 juli 2019 twee keer in de Goudse Schouwburg met de voorstelling CIRCO, de grootste show.

EigenWijs is een vereniging voor kinderen en jongeren uit Nieuwkoop en omstreken. Dit jaar pakt de groep groots uit met een jubileummusical. Anders dan voorgaande jaren, komt in deze voorstelling niet één specifieke musical aan bod. Binnen het verhaal van CIRCO, de grootste show zullen verschillende acts te zien zijn uit de musicals die EigenWijs de afgelopen tien jaar heeft opgevoerd.

CIRCO, de grootste show

Het verhaal gaat over Vicco, de zoon van een beeldhouwer. Als hij op een dag meegaat naar een klant van zijn vader, valt hij voor hun dochter Lieve. Het probleem is dat Lieve uit een hogere klasse komt dan Vicco. Ondanks dat Lieves ouders Vicco niet accepteren, blijven de twee contact houden. Vicco belooft Lieve een gelukkige toekomst en richt daarvoor een succesvol circus op met acts die net even anders zijn: CIRCO. Lieve is gelukkig, maar Vicco zelf wil meer. Hij zet daarom alles op het spel, maar is dit dan het leven dat hij voor ogen had?

Bezoek de jubileummusical

De spelers van de musical zijn nu druk bezig met het repeteren voor de twee voorstellingen in de Goudse Schouwburg. Tickets voor de jubileummusical zijn nog verkrijgbaar op www.goudseschouwburg.nl. Om 14:30 uur start de eerste voorstelling en om 19:00 uur start de tweede. Op de Facebookpagina en website van EigenWijs staan de laatste updates over de show.

Ingezonden door onze lezers

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden