Begin mei werd het programma voor het nieuwe theaterseizoen van de Goudse schouwburg gepresenteerd. Foto: Marianka Peters
Begin mei werd het programma voor het nieuwe theaterseizoen van de Goudse schouwburg gepresenteerd. Foto: Marianka Peters

Start losse kaartverkoop

Gouda - De kaarten zijn verloot voor het theaterseizoen 2019-2020 van de Goudse Schouwburg. Op zaterdag 1 juni om klokslag 9.00 uur start de losse kaarverkoop. Tevens gaat de 3e rang van de Grote Zaal voor het eerst in de verkoop. Op een aantal voorstellingen was een enorme run. Zo waren de shows van Nienke Plas, Ilse DeLange en Fred van Leer al eerder in de voorverkoop gegaan en binnen enkele minuten uitverkocht. Met het reserveren via de bestelbonnen kwamen de meeste aanvragen binnen voor cabaretiers Peter Pannekoek en Patrick Laureij èn voor het theaterconcert van de Zeeuwse band BLØF.

Bijgeboekt

Programmeur Nicky van Rossum is blij verrast met het aantal aanvragen en trots dat ze een flink aantal voorstellingen heeft kunnen bijboeken. "Zo is het echt heel fijn dat het gelukt is om Brigitte Kaandorp een keer extra naar Gouda te laten komen. Zij komt in oktober drie keer naar Gouda en we hebben haar voor maart 2020 kunnen bijboeken, Extra fijn daaraan is dat er nu dus nog kaarten beschikbaar zijn voor degenen die vanaf 1 juni pas willen boeken." Ook heeft Van Rossum wegens vele aanvragen onder andere Zoutmus, Queen the Music, Maartje & Kine, 'Herrie in de Keuken' van Jon van Eerd, Het Groot Niet Te Vermijden en het prachtige toneelstuk 'Breeknacht' bijgeboekt. Voor bijna alle voorstellingen in de Grote zaal zijn nog kaarten te krijgen, óók bij de populaire voorstellingen, doordat de derde rang op 1 juni pas in de verkoop gaat.

Pubquiz

De Goudse Schouwburg organiseert komend seizoen voor het eerst een aantal pubquizzen in het Theatercafé. Vanaf 1 juni kan iedereen zich inschrijven per team van 4-6 personen. De prijs per team is € 27,50 (incl rondje bitterballen). Meer informatie is te vinden op de site van de schouwburg.

Losse kaartverkoop

Op zaterdag 1 juni om 9.00 uur is het zover: zowel online (www.goudseschouwburg.nl), telefonisch (0182-513 750) als aan de kassa (Boelekade 67) zijn kaarten te verkrijgen.

Goudse Post
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden