Inschrijven KinderLoop tijdens SamenLoop

Precies over een maand zit heel Gouda op het Sluiseiland tijdens de 24-uurs wandelestafette SamenLoop voor Hoop, om geld in te zamelen voor het KWF. Een niet onbelangrijk onderdeel op 21 juni is de KinderLoop. Dat belooft een feestje te worden voor het goede doel.

Door Marianka Peters

Gouda - De grootschalige actie SamenLoop voor Hoop nadert zijn climax. Nog slechts een maand en dan wordt het startsein voor de 24-uurs wandelestafette en alle overige activiteiten gegeven. De Goudse Post is trots om mediapartner van het evenement te zijn. Door middel van artikelen en interviews hoopt het huis-aan-huisblad haar steentje bij te dragen en heel veel mensen te enthousiasmeren om mee te doen. De KinderLoop is onderdeel van de SamenLoop voor Hoop Groene Hart op 21 en 22 juni. Deelnemen kan vanaf vier jaar en kost slechts drie euro. Kinderen krijgen een mooi T-shirt en na afloop van de loop een medaille.De KinderLoop is op 21 juni en wordt voorafgegaan door een swingende warming-up door Sportpunt Gouda. Na het startsignaal door één van de leden van het nieuw gekozen Goudse Kindercollege lopen de kinderen 24 minuten op een parcours door speeltuin De Sluis en langs de Gouwe. Dat doen ze samen met SAM, de mascotte van de SamenLoop voor Hoop. De loop duurt 24 minuten omdat dit getal symbool staat voor het feit dat mensen die kanker hebben dag en nacht geconfronteerd worden met hun ziekte. En niet alleen zijzelf, maar ook de mensen om hen heen. Rondom de SamenLoop voor Hoop zijn er allerlei activiteiten, ook specifiek voor kinderen. Er zijn drie podia met optredens door artiesten uit de regio, waaronder Goudse scholieren die hebben meegedaan aan Cool Talent. Je kunt een wensboom of dromenvanger maken of meedoen aan workshops van de Legowinkel uit Gouda. Er is een springkussen en natuurlijk staan de speeltoestellen van de speeltuin tot je beschikking. Er is een activiteit met robots, je kunt zitten op een politiemotor en nog veel meer. Ook in de kramen van de deelnemende teams is van alles te doen of te zien. Ook als je niet meedoet aan de KinderLoop, is het dus leuk om een kijkje te nemen.

Inschrijven

Op www.samenloopvoorhoop.nl/groenehart staat meer informatie over de SamenLoop op 21 en 22 juni. Hier kun je je ook aanmelden voor de KinderLoop. Je geeft de maat van je T-shirt door bij inschrijving. Heb je vragen? Neem contact op met de organisatie via
samenloopgroenehart.kinderloop@gmail.com.

Goudse Post
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden