Foto:

Bootcamp in het Groenhovenbad

Gouda - Vanaf maandag 20 mei start SPORT•GOUDA in het Groenhovenbad met een (aqua)bootcamp, een combinatie van oefeningen in en buiten het bad. Iedereen van 16 jaar en ouder die houdt van een sportieve start van de dag kan tussen 20 mei en 29 augustus 2019 hiervoor wekelijks in het Groenhovenbad terecht. De bootcamp start om 07:00 uur in de ochtend en is daardoor ideaal te combineren met werk. Naar wens kan men om 08.00 uur alweer onderweg naar de baas!

De bootcamp vindt plaats in de buitenlucht waarbij deelnemers onder begeleiding van een instructeur diverse cardio en spierversterkende oefeningen uitvoeren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van materialen die op de locatie voor handen zijn. We gaan aan de slag met bankjes, heuvels, muren, speeltoestellen én het eigen lichaam. De bootcamp start om 07:00 uur in de ochtend bij het buitenbad van het Groenhovenbad met een kracht/conditie circuit van totaal 30 minuten. Daarna 15 minuten Aquabootcampen - oefeningen in en bij het water. Indien gewenst kunnen de deelnemers aansluitend gratis banenzwemmen.

Na de training ontvangen de deelnemers een overheerlijke smoothie en kunnen ze direct door naar hun werk. Ideaal dus voor bedrijven en hun werknemers in Gouda en omgeving.

Algemene informatie en aanmelden Aquabootcamp

Voor wie: Iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen op eigen niveau. Zwemdiploma vereist.

Wanneer: Van 20 mei t/m 29 augustus 2019.

Vanaf 20 mei: elke maandag: 07:00 – 08:00 uur (m.u.v. 2e Pinksterdag)

Vanaf 22 juli: elke maandag en donderdag: 07:00 – 08:00 uur

Kosten: € 6,50 per keer inclusief optioneel banenzwemmen én smoothie.

Inschrijven via: bootcamp@sportpuntgouda.nl

Website: www.sportpuntgouda.nl

Goudse Post
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden