Met Moederdag voor de deur heeft Don Frederiks een variant op de bekroonde aardbeienslof gemaakt. Foto: Marianka Peters
Met Moederdag voor de deur heeft Don Frederiks een variant op de bekroonde aardbeienslof gemaakt. Foto: Marianka Peters (Foto: )

Aardbeienslof van Van Dijk met goud bekroond

Door Marianka Peters

Gouda - De aardbeienslof van Banketbakkerij van Dijk is door het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen bekroond met goud. Hiermee voldoet het product aan strenge kwaliteikseisen en onderscheidt het zich van andere lekkernijen.

Don Frederiks van Banketbakkerij van Dijk is blij met de erkenning. "We doen dagelijks ons best om de beste kwaliteit te leveren aan onze klanten. Dat die inzet nu met een award is beloond, is voor ons een enorme opsteker," stelt Don. Met het oog op Moederdag heeft Don direct een variant op de bekroonde aardbeienslof gemaakt, in de vorm van een hart. Banketbakkerij van Dijk mag de titel het komende half jaar voeren. Bakkers die kwalitatief hoogwaardige produkten bakken, komen in aanmerking voor een Gouden Bekroning. Tijdens de keuring, uitgevoerd door het Nederlands Bakkerij Centrum, werd naar diverse aspecten van het product gekeken, waarbij vorm, kleur en smaak/aroma prioriteit zijn. Om in aanmerking te komen voor een Gouden Bekroning moet het produkt aan hoge eisen voldoen. De score wordt uitgedrukt in maximaal vijf gouden medailles per onderdeel. Wanneer een produkt op drie onderdelen de maximale score behaalt en op alle andere onderdelen niet minder dan het cijfer 4, verdient het de titel Bekroond met Goud. De met goud bekroonde aardbeienslot is herkenbaar door de gouden zegel.

Goudse Post
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden