Marianka, Eva en Kirsten nemen alvast een voorproefje.
Marianka, Eva en Kirsten nemen alvast een voorproefje.

Voorproefje Koningsdag

Door Marianka Peters

Gouda - Gouda maakt zich op voor de komende Oranjefeesten. De redactie van de Goudse Post en Indebuurt.nl/Gouda hebben de handen ineengeslagen en gaan alle festiviteiten vastleggen in foto's en flmpjes.

Donderdag hadden de redactieleden overleg over de aanpak en om in de stemming te komen namen de dames alvast een traditionele oranje tompouce. Wat kun je verwachten in de Goudse Post en op de site van Indebuurt.nl/Gouda? Naast een beeldverslag van alle festiviteiten door Marianka, gaan Kirsten en Eva, samen met hulptroepen vooral feestvierders fotograferen. Groot, klein, jong of oud, dat maakt niet uit. Een selectie van de meest spraakmakende foto's worden gepubliceerd in de Goudse Post van woensdag 1 mei, de rest kun je terug vinden op de website Indebuurt.nl/Gouda.

Wil jij jezelf terug zien in de krant, dan wel op de website. Trek je leukste oranje outfit aan en laat je zien tijdens Hart van Oranje en Koningsdag. De dames zijn makkelijk herkenbaar. Heb je zelf een te gekke foto of selfie  gemaakt, dan mag je die ook insturen naar: marianka.peters@persgroep.nl.

Met het insturen van foto's geef je direct toestemming voor publicatie. De Goudse Post en Indebuurt.nl/Gouda wensen iedereen spetterende oranjefeesten toe.

Let op de échte populaire site indebuurt van de Persgroep is www.indebuurt.nl/gouda 

Goudse Post
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden