Foto:

Siroopwafeltoernooien groot succes

Gouda - Driehonderdzestig kinderen van drieëntwintig verenigingen deden mee aan de eerste van vier Stroopwafeltoernooien dit seizoen bij voetbalvereniging Olympia. Het was zondag 14 april een enorm gezellige drukte op de velden en er omheen, waar van alles te doen was.

Zo stond de jonge ondernemer TIMS Verhuurbedrijf klaar om vanuit nieuwe hun tuk tuk popcorn, suikerspinnen en ijsjes te verkopen. Voor dat laatste was het helaas nog veel te koud, maar dat mocht de pret niet drukken. Voor de eerste keer zorgden de deelnemende teams zelf voor spelbegeleiders bij de wedstrijden voor de O8 t/m O10 teams. Plezier in het spelletje stond zichtbaar voorop. Winnen maakt het feestje nog mooier; Olympia behaalde zelf een eerste prijs met haar JO12-1 team.

Dit eerste Stroopwafeltoernooi editie 2019 voor teams uit de hoofdklasse en eerste klasse was mede mogelijk door de hulp van tientallen ouders bij de voorbereiding tot het opruimen van de kleedkamers na afloop. Iets om trots op te zijn in een tijd waar het steeds moeilijker is om vrijwilligers te vinden. De volgende Stroopwafeltoernooien zijn op 12 mei voor meisjes (1e en 2e klasse), 30 mei jongens/gemengde teams uit de niet selectie. En 1 juni sluit Olympia de toernooicyclus af met de Ministars, kinderen uit geboortejaar 2012 en 2013. De toernooien zitten vol, maar iedereen is van harte welkom om te komen supporteren of te genieten van alles om de toernooien heen. Meer informatie: https://stroopwafeltoernooi.nl

Goudse Post
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden