Freddy Moreira.
Freddy Moreira. (Foto: Michel Zoeter)

Freddy Moreira op Goudse Hart van Oranje

De bekende DJ Freddy Moreira sluit het Koningsnacht-festival Hart van Oranje af van 00:00 tot 01:00 's nachts. Daarmee is het hele programma voor het muziekfestijn rond.

"Vorig jaar heeft Jody Bernal de hele Markt aan het dansen gebracht; jong en oud," zegt organisator Jeffrey van Sluijs. "Dit jaar hebben wij weer gezocht naar een DJ die goed aansluit bij een breed publiek en met een hoog feest- en dansgehalte. Wij denken dat Freddy Moreira goed in dit plaatje past."

Bij de aankomende editie zullen nog meer wijzigingen worden doorgevoerd. Zo gaat het festival dit jaar een uur langer door, maar start wel iets later. Om 19:00 trapt het festival af met de band Nederpop All Stars. Ook is er weer hard gewerkt aan nieuwe samenwerkingen. Organisator Roel Ruissen: "Dit jaar zijn de festivalmunten geldig op zowel 26 april als 27 april: Hart van Oranje en Koningsdag op de Markt. Bovendien zijn we druk in gesprek met de horecagelegenheden aan de Markt, zodat bezoekers ook hier hun munten kunnen uitgeven."

Het volledige programma is nu te bekijken op de website van Hart van Oranje. Komende week wordt daar ook de time-table bekend gemaakt.

Website: www.hvoranje.nl
 

Goudse Post
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden