Marc Meijer en Olaf de Groot schilderen alvast de plantenvakken aan het Kleiwegplein. Foto: Marianka Peters
Marc Meijer en Olaf de Groot schilderen alvast de plantenvakken aan het Kleiwegplein. Foto: Marianka Peters

Informatieavond over plannen Singelpark Gouda

Gouda - Singelpark Gouda is druk bezig om het hele gebied rondom de Goudse singels te vergroenen. Als één van de toegangspoorten van de binnenstad, staat het vergroenen van het Kleiwegplein hoog op de agenda. Afgelopen zondag schilderden Marc Meijer en Olaf de Groot alvast de groene plantenvakken.


Eind maart wordt een start gemaakt om de stenen te vervangen door groen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens de informatie-avond Kleiwegplein/Spoorstraat op woensdag 20 februari van 20.00 uur to 21.30 uur (inloop vanaf 19.45 uur) in het kantoor van de ABN AMRO aan de Vredebest 1.
Het volgende traject waarmee Singelpark Gouda aan de slag gaat met vergroening is het traject Houtmanspad en Houtmansgracht. In deze hoek van de binnenstad staat ook vanuit de gemeente het een en ander op de planning. Er is hierover gezamenlijk overleg.
Maar omdat de mensen van Singelpark ook de mening van Gouwenaars willen horen, wordt op woensdag 27 februari een inventarisatie-avond gehouden in de Steenlandzaal van de Chocoladefabriek.
Van 20.00-21.30 uur kunt uw ideeën en wensen kenbaar maken.
Vind u het ook belangrijk dat onze stad mooier en aantrekkelijk wordt met meer groen? Dan kan Singelpark Gouda uw hulp goed gebruiken. Kom naar onze informatie-avonden en houd de website www.singelparkgouda.nl in de gaten, zodat ook u uw steentje kunt bijdragen.

Goudse Post
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden