Drie 'gentlemen dandy's' delen complimentjes uit in de Nieuwe Marktpassage. Foto: Marianka Peters
Drie 'gentlemen dandy's' delen complimentjes uit in de Nieuwe Marktpassage. Foto: Marianka Peters (Foto: )

Programma Valentijnsdag

Gouda - Donderdag 14 februari is het Valentijnsdag. De ideale gelegenheid om je (geheime) liefde te verrassen. Maar in Gouda blijft het niet bij die ene dag. Tot en met het weekend viert Gouda de liefde.

Donderdagmiddag 14 februari "Trouwen voor 1 dag voor de kinderen"

Van 15.00 tot 18.00 uur mogen de kinderen weer in het huwelijk treden met opa en/of oma, papa en/of mama, vriendjes en vriendinnetjes, oom en/of tante, de juf. Dit keer is het in De  Agnietenkapel. Opgeven hoeft niet, gewoon feestelijk aangekleed of niet naar De Agnietenkapel komen.

 Donderdagavond 14 februari "Trouwen voor 1 dag voor volwassenen"

"Trouwen voor één dag" is er ook weer voor volwassenen tijdens koopavond van 18.00 -21.00 uur, ook in De Agnietenkapel (Nieuwe Markt). De volwassenen dienen zich in verband met de planning en capaciteit wel even vooraf aan te melden via ldjong@xs4all.nl

Vrijdag 15 februari "Stad van de liefde"

De hele binnenstad is het decor van de Liefde. Op allerlei plekken zijn er ook speciale liefdesaanbiedingen, lunches en diners. Vier de liefde in de Binnenstad van Gouda.

Zaterdag 16 februari "De Geheime Liefdesroute"

Valentijnsdag is hipper dan ooit en laat Gouda nu de stad van Valentijn zijn. Kom zaterdag 16 februari naar Gouda voor onze Geheime Liefdesroute. Vanaf 11.00 uur start de route bij Dinkra/The Melting Shop aan de Kleiweg 91.

Ga jij voor "Een liefde van ver", "Rozengeur en Valentijn"of voor "Pure Liefde"? Met een speciale Valentijns goodiebag ga jij de route lopen waar je alle GRATIS Valentijns goodies in kan verzamelen en allerlei gezellige winkels kunt ontdekken. Hoe leuk is dat! Dus kom langs met je lieve buurvrouw, je hartsvriendin of je dochter die altijd voor je klaar staat. Loop de route met elkaar of loop hem gewoon alleen. Alles kan!

Goudse Post
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden