Vrouw gewond na beroving

Gouda - De politie is op zoek naar getuigen van een beroving op woensdagmiddag 6 februari op de Tobias Asserstraat. Daarbij raakte een 62-jarige vrouw uit Gouda gewond.

Rond 15.30 uur liep de vrouw samen met een vriendin in de Tobias Asserstraat, toen zij opeens van achteren een duw kreeg en een man haar tas probeerde te stelen. Toen dat in eerste instantie niet lukte, duwde de man de vrouw naar de grond en kreeg hij haar tas te pakken. De verdachte, die mogelijk in het gezelschap was van een andere man, ging er te voet ervandoor in de richting van de Johannes Poststraat.

Niet veel later kreeg de politie een melding van iemand die twee mannen spullen uit een tas had zien halen op de Johannes Poststraat. Ze lieten de tas achter en vertrokken vervolgens per fiets in de richting van De Rijkestraat en De Kortestraat. Het slachtoffer is na haar val uit voorzorg naar de huisarts gebracht.

Signalement verdachten. Twee mannen met donkere jassen. Mager postuur circa 1.70 meter.

Iets gezien? De politie onderzoekt de beroving en wil graag in contact komen met getuigen. Heb je iets gezien of gehoord van dit incident? Of heb je andere informatie die de politie verder kan helpen in haar onderzoek? Bel 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000

Goudse Post
Meer berichten